Artikelen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Dont have an account? Registreren
Mooie traditionele en zware Yanagiba , aan een kant geslepen ( rechtshandig } met staal van white paper Shirogami no 3 , wat garant staat voor een hele hoge hardheid van staal , en een mes wat lang zijn hoek behoudt.
Dit is echt een traditioneel Japans model van Shirogami 3 staal ( Niet Roestvast ) met een heft van Magnolia en een krop van Buffelhoorn. En een HRC rockwell hardheid van 62. Deze messen heel voorzichtig aanzetten met een keramische aanzetstaaf , of wetten met een fijne korrel , ivm de kwetsbaarheid , uiteraard geen botjes of diepvries producten mee snijden of door de vaatwasser . Maar als je hier rekening mee houdt heb je wel een top mes van 1 van de beste staalsoorten die er zijn. gelijk afdrogen na gebruik raden wij aan.
Suisin koksmessen worden gemaakt door 2e generatie meestersmid Junro Aoki in Sakai, en worden wereldwijd geroemd om hun kwaliteit. De moderne technieken die Junro toepast op zijn messen ,die eerder 20 jaar door zijn vader was opgeleid , worden altijd getest door professionele Chefs , tot grote tevredenheid .
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Beoordeel Suisin Yanagiba 270 mm Yasukiko Shirogami #3 (tijdelijk niet op voorraad )