click tracking

Koksmesexpert

Meer afbeeldingen

Tamahagane Diamanten aanzetstaal 26 cm

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 51,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Tamahagane Diamanten aanzetstaal 26 cm

Diamanten aanzetstaal uit Japan zijn geschikt voor alle messen. Echter het beste voor Japanse koksmessen is een keramische staaf , wetten of de slijpbrug van DMT
De juiste hoek voor het aanzetten is 20 graden , zorg ervoor dat het hele lemmet wordt meegenomen.

Specificaties

Artikelnummer Tamahagane Diamanten aanzetstaal 26 cm
Lengte Nee
Verzending Pakketpost
Merk Nee

Artikel omschrijving

Tamahagane Diamanten aanzetstaal 26 cm Perfect Diamanten aanzetstaal uit Japan om je mes mee te ontbramen . Als je je mes alleen in conditie houdt met een aanzetstaal raden wij aan om het mes vaak aan te zetten. Als je mes bot is ben je dus eigenlijk al te laat. Het aanzetstaal daar slijp je je mes niet mee , dit denken een hoop mensen maar is dus niet waar. Het echte slijpwerk doe je met wetstenen of de slijper van ons van Diamant van DMT , ons slijpertje van Tamahagane of wetstenen. Zier je dit niet zitten dan kan je je mes altijd door de professionele slijper laten slijpen , bijvoorbeeld bij ons. Een diamanten aanzetstaal is geschikt voor alle hardheden van messen , oftewel een universeel aanzetstaal. Het aanzetstaal met groeven in de lengte richting raden wij niet aan voor ons assortiment messen , omdat het staal van het aanzetstaal of staaf harder moet zijn dan het materiaal van het mes. Wij verkopen alleen maar messen met hogere hardheid als dit aanzetstaal

Specificaties

Artikelnummer Tamahagane Diamanten aanzetstaal 26 cm
Lengte Nee
Verzending Pakketpost
Merk Nee