Honesuki uitbeenmes uit de MAC Pro serie, ook wel bekend als de Mighty serie. Honesuki is een Japans uitbeenmes speciaal ontworpen voor kip en gevogelte, maar ook voor vlees en vis zeer bruikbaar.
Het Mac Professional Hollow Edge Koksmes is het meest gebruikte formaat in zowel de huishoudelijke als professionele keuken. Dankzij het lemmet kan dit mes bijna elk voedsel gemakkelijk snijden, snijden en in blokjes snijden.
Het Mac Original Koksmes van 17 cm snijdt zelfs door de zwaarste texturen heen ondanks zijn dunnen lemmet . Het lemmet is gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en bestaat uit duurzaam chroom en molybdeen staal.
Het Mac Superior Koksmes 20,5 cm SA 80 snijdt zelfs door de zwaarste texturen heen ondanks zijn dunne lemmet . Het lemmet is gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en bestaat uit duurzaam chroom , Tungsten en molybdeen staal.
Het Mac Original Koksmes van 19,5 cm snijdt zelfs door de zwaarste texturen heen ondanks zijn dunnen lemmet . Het lemmet is gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en bestaat uit duurzaam chroom en molybdeen staal.
De MAC superior santoku beschikt over een dun, vlijmscherp lemmet gemaakt van een extra harde molybdeen-vanadium-legering met een hoog koolstofgehalte en de gematteerde lijn op het lemmet helpt tegen het plakken.
Het MAC Superior Series Santoku/Deba mes is het multifunctionele snij- en hakmes voor uw keuken. Het lemmet is verzwaard ,dus ook ideaal voor botten en graten.
Klassiek fileer/uitbeenmes van MAC, ideaal in gewicht, heft en dun lemmet. Het lemmet is geschikt is voor zowel fileren als ontvliezen, portioneren etc.
Het Aziatische koksmes uit de MAC Chef-serie heeft het lichtste gewicht van alle MAC-koksmessen. De geleidelijke tapsheid van hiel naar punt is in de stijl van een Japans koksmes van Gyuto .Mooi dun lemmet om zeer fijn mee te werken.
Klassieke gebogen uitbener van MAC, ideaal in gewicht, heft en dun lemmet. Het stugge korte lemmet geeft veel controle tijdens het snijden. Westers heft van zwart kunststof.