Kagemitsu Tateyama Nashiji, Gyuto 210 mm met een HRC rockwell hardheid van 61 met een Octagonaal heft van achthoekig bruin Japans Keyaki handvat met bruin pakkahouten bolster
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet van RVS met een kern van Japans Ginsan staal. Het lemmet is extreem dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikking.
Ginsan-staal is roestvrij staal met een zuivere samenstelling van koolstof, chroom en ijzer. Ginsan-staal wordt ook wel Silver #3 Steel of Gin-3 genoemd en wordt vervaardigd door het Japanse Hitachi Metals Ltd. De zuiverheid van Ginsan-staal zorgt ervoor dat het een toppresteerder is op het gebied van randbehoud en corrosieweerstand.
Ginsan-staal is vrijwel identiek aan Shirogami #2-staal, maar de hoge zuiverheid vermindert de Rockwell-hardheid, waardoor het gemakkelijker te slijpen is dan de Aogami- en Shirogami-staalseries. Het is ontworpen als roestvrij staal dat een scherpe snede kan krijgen en gemakkelijk te onderhouden is, waardoor het perfect is voor keukenmessen.
Deze messen zijn handgemaakt in Tosa Japan. Het Ginsan kernstaal is gesmeed tussen twee lagen zachter staal, deze buitenlaag is gemaakt van staal met een "misty" (Nashiji) patroon waardoor producten minder aan het lemmet blijven plakken. Het zorgt er ook voor dat het kernstaal goed wordt beschermd tegen mogelijke beschadiging en oxidatie.