Mutsumi Hinoura Shirogami Kurouchi Nashiji Gyuto 21 cm. Met een Shirogami #2 stalen kern 62 HRC en een RVS coating met een Kurouchi Nashiji-afwerking, is deze Mutsumi Hinoura Gyuto een echte aanrader.
Het Mac Professional Hollow Edge Koksmes is het meest gebruikte formaat in zowel de huishoudelijke als professionele keuken. Dankzij het lemmet kan dit mes bijna elk voedsel gemakkelijk snijden, snijden en in blokjes snijden.
Kagemitsu Tateyama Nashiji, Gyuto 210 mm met een HRC rockwell hardheid van 61 met een Octagonaal heft van achthoekig bruin Japans Keyaki handvat met bruin pakkahouten bolster
Yaxell Zen Santoku 12.5 cm. De Yaxell Zen serie bestaat uit messen die bestaan uit 37 lagen damaststaal met een snijkern van VG10 staal met een hardheid van HRC 61 . Mooie Tsuchime hamerslag en een perfect heft van Micarta.
Tsunehisa kiritsuke 210 deze modellen zijn een variant van een Gyuto maar kenmerkend door de schuine punt. AUS8 Staal met een HRC Rockwell van 60 voor heel lang scherp blijven en een mooie Tschuchime hamerslag. Heft van zwart Pakkawood.
Handgemaakte bruin lederen messenmap
Messenmap gemaakt van hoogwaardig leer. Deze leren map biedt ruimte voor 9 messen en wat keukengerei. De messen worden beschermd door een binnenflap van dik canvas.
De nieuwe serie van yaxell , de Hana heeft een kern van MOVAX staal met een HRC van 58 en heeft een Ogtagonaal Pakkawood heft . Het mes heeft een mooie matte Nashijj finish ( Ochtend dauw )
Yaxell Zen Broodmes 23 cm. De Yaxell Zen serie bestaat uit messen die bestaan uit 37 lagen damaststaal met een snijkern van VG10 staal met een hardheid van HRC 61 . Mooie Tsuchime hamerslag en een perfect heft van Micarta.