Mutsumi Hinoura Shirogami Kurouchi Nashiji Gyuto 21 cm. Met een Shirogami #2 stalen kern 62 HRC en een RVS coating met een Kurouchi Nashiji-afwerking, is deze Mutsumi Hinoura Gyuto een echte aanrader.
Dit Wusthof Gourmet vleesmes met een lemmet van 26 cm is zeer geschikt voor het snijden van grote stukken vlees. Door de kuiltjes blijft het vlees niet plakken op het lemmet.
Kagemitsu Tateyama Nashiji, Gyuto 210 mm met een HRC rockwell hardheid van 61 met een Octagonaal heft van achthoekig bruin Japans Keyaki handvat met bruin pakkahouten bolster
Muneishi Kurouchi Santoku 18 cm Aogami clad 64 HRC , Deze messen komen uit Tosa Japan en worden helemaal met de hand gemaakt door 3e generatie Kosuke Muneishi.
Diamanten slijpsteen , extra extra fijn voor de finishing touch . Deze steen zorgt er voor ,zeker na de slijpbrug dat de messen nog scherper worden , en langer scherp blijven.
Past ook op de slijpbrug .