Yaxell Zen Sujihiki 18 cm. De Yaxell Zen serie bestaat uit messen die bestaan uit 37 lagen damaststaal met een snijkern van VG10 staal met een hardheid van HRC 61 . Mooie Tsuchime hamerslag en een perfect heft van Micarta.
Een klassieker in het messenassortiment in iedere keuken: naast brood is dit mes geschikt voor harde groenten en fruit, maar ook voor braadstukken, vooral de knapperige
Het Wüsthof Classic broodmes is praktisch onmisbaar is in de keuken. Dit broodmes heeft een bijzonder, dubbel gekarteld lemmet, waardoor je nog makkelijker kunt snijden.
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet van roestvast staal met een kern van het zeer bijzondere Japanse ZDP-189 staal, één van de hardste staalsoorten om in keukenmessen te verwerken ( 66 HRC Rockwell hardheid )
Klassieke gebogen uitbener van MAC, ideaal in gewicht, heft en dun lemmet. Het stugge korte lemmet geeft veel controle tijdens het snijden. Westers heft van zwart kunststof.
De MAC superior santoku beschikt over een dun, vlijmscherp lemmet gemaakt van een extra harde molybdeen-vanadium-legering met een hoog koolstofgehalte en de gematteerde lijn op het lemmet helpt tegen het plakken.