Artikelen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Dont have an account? Registreren
De G3-lijn van Tsunehisa is gemaakt van een kernstaal van Ginsan met zachte roestvrije bekleding. Het heeft een geweldige Nashiji-afwerking die elk mes een unieke en rustieke uitstraling geeft. Ginsan-staal is gemakkelijk te slijpen en te onderhouden en is goed bestand tegen afbrokkelen. Het handvat is van een mooi afgewerkt ovaal Magnolia hout met zwarte Pakkawood Ferrule.
* Nakiri- en Usuba-messen worden voornamelijk gebruikt voor het snijden van groenten. Door hun platte mesvorm en dunne profiel zijn ze ideaal voor het maken van zuivere sneden door harde en zachte groenten. Of het nu gaat om flinterdunne sneden kool, julienne van wortelen of stukjes pompoen, een Nakiri of Usuba is een goede keuze. Het belangrijkste verschil tussen hen is dat een Nakiri een dubbele afschuining is, wat betekent dat deze aan beide zijden is geslepen, terwijl een Usuba een enkele afschuining is die slechts aan één kant is geslepen. Een Nakiri kan worden gebruikt door zowel rechts- als linkshandige gebruikers, terwijl een Usuba moet worden gekocht, afhankelijk van of je links- of rechtshandig bent. *