Het Aziatische koksmes uit de MAC Chef-serie heeft het lichtste gewicht van alle MAC-koksmessen. De geleidelijke tapsheid van hiel naar punt is in de stijl van een Japans koksmes van Gyuto .Mooi dun lemmet om zeer fijn mee te werken.
Klassiek tourneermes van MAC, ideaal in gewicht, heft en dun lemmet. Het relatief grote heft ligt prima in de hand en geeft veel controle tijdens het snijden
Klassiek fileer/uitbeenmes van MAC, ideaal in gewicht, heft en dun lemmet. Het lemmet is geschikt is voor zowel fileren als ontvliezen, portioneren etc.
Het MAC Superior Series Santoku/Deba mes is het multifunctionele snij- en hakmes voor uw keuken. Het lemmet is verzwaard ,dus ook ideaal voor botten en graten.
Muneishi KurouchiSantoku 18 cm Aogami clad 64 HRC , Deze messen komen uit Tosa Japan en worden helemaal met de hand gemaakt door 3e generatie Kosuke Muneishi.
Robert Herder K6 trancheermes 23,5 cm , super trancheermes uit de K serie voor mooie dunne plakjes te snijden , en met de iets gebogen vorm ligt het top in de hand.